user_mobilelogo

Vi Flyttar

I Januari 2019 förvärvades Miredo Redovisningsbyrå AB av Amesto AccountHouse AB.

Vi fortsätter erbjuda samma personliga och kvalitativa ekonomitjänster, men nu som en
del av Amesto koncernen.

Denna webbsidan kommer finnas tillgänglig fram tills årsskiftet 2019.
Därefter hänvisar vi till amestoaccounthouse.se


Varmt välkommen till Amesto AccountHouse

Amesto AccountHouse är en av nordens största redovisningsbyråer med filialer i
Sverige, Norge och Danmark.

 

 

 

 

 

 

AMESTO ACCOUNTHOUSE AB FÖRVÄRVAR MIREDO REDOVISNINGSBYRÅ AB

Amesto AccountHouse AB, en av nordens största redovisningsbyrå, stärker sin position på marknaden genom förvärv av Miredo Redovisningsbyrå AB. Förvärvet är en del av Amesto AccountHouse ABs tillväxtstrategi och kompletterar upp affärsområdet Redovisning - ett av bolagets tre affärsområden.

Bolaget grundandes av VD och delägare Anette Ullén 1 september 2011 och har sedan starten haft en imponerande tillväxt. Idag är man 30 anställda. Bolagets stärks nu ytterligare med 9 anställda och 240 kunder via förvärvet av Miredo Redovisningsbyrå AB. Avtalet träder i kraft 1 mars 2019.

  • När vi nu sedan starten vuxit organiskt och på egen kraft, kändes det som det var dags att ta ett större kliv för att på så sätt stärka bolagets Affärsområde: Redovisning
    Amesto AccountHouse och Miredo Redovisningsbyrå har många synergier och likvärdiga värderingar vilket gjorde att det var ett enkelt beslut för oss att ta steget till att göra detta förvärv, säger VD Anette Ullén.

  • Genom förvärvet så stärker vi upp bolaget med ett stort antal kunder men även med den unika kompetens som Miredo besitter, bland annat inom skatterådgivning. Miredo har under många år byggt upp en trogen kundkrets med sin kompetens och sitt personliga engagemang för kunden. Vi är också glada att Miredos VD Lisa Holm Sundblad blir kvar I en roll som Affärsområdeschef för Redovisning samt även förstärker vår ledningsgrupp.

  • Med detta förvärv befäster vi vår ställning på marknaden och blir en stark aktör inom alla våra affärsområden, säger Anette Ullén.

Lisa Holm Sundblad är grundare, ägare och vd för Miredo Redovisningsbyrå AB.

  • Precis som vi, drivs Amesto AccountHouse AB av ett engagemang där alla kunder är lika viktiga – stora som små. På Miredo ser vi fram emot att få ingå i Amestokoncernen och ta nästa steg i vår utveckling. I takt med den ökade digitaliseringen kommer vi nu få förutsättningarna att ligga i framkant vad det gäller moderna och effektiva digitala redovisningslösningar för våra kunder, säger Lisa Holm Sundblad

För mer information, kontakta

Anette Ullén

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

+46 70 770 07 62

 

 

Amesto AccountHouse AB är en del av Amestokoncernen. Bolaget är idag en av det största Norden baserade Redovisningsbyråerna. Bolaget levererar fullservice tjänster inom Redovisning, lön och HR, Kunderna är allt ifrån små ägarledda bolag till stora koncerner och internationella bolag.

Amesto AccoountHouse AB har av Veckans Affärer utsetts till Årets Superföretag två år I rad.För att komma med i rankingen och kvala in som ett av Veckans Affärers Superföretag krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital.

Miredo Redovisningsbyrå AB bildades 2002 men har funnits ända sedan 1984 under andra ägarkonstellationer. Miredos affärsidéär att erbjuda kvalificerade redovisningstjänster, företagsekonomisk rådgivning samt skatterådgivning åt mindre och medelstora företag och koncerner.

Våra Sidor....

Urval/kunder...

FF Profilreklam AB

Bågar och glas AB

Naked Juicebar AB

Springconf AB